Skip to main content

Wat is spraytan

Altijd al veilig en egaal bruin willen worden zonder zon of zonnebank?

Spraytanning is een compleet veilige manier om een mooie, bruine teint te krijgen. Er wordt een verzorgende en bruinende Spraytan vloeistof over de huid verneveld, die na een aantal uurtjes voor een prachtig resultaat zorgt.

Bruin worden is nu echt voor iedereen mogelijk! We weten allemaal dat te lang in de zon liggen of te vaak onder de zonnebank gaan erg slecht is voor je huid en je gezondheid. Wanneer je in de zon ligt of onder de zonnebank gaat heb je kans op vroegtijdige huidveroudering, pigmentverkleuringen, uitdroging of zelfs huidkanker. In tegenstelling tot zonnen en zonnebanken is een Spraytan juist goed voor de huid.

Dankzij verzorgende ingrediënten zoals Vitamine E en Aloë Vera die in de Spraytan vloeistoffen zitten wordt huidveroudering tegen gegaan en wordt de huid extra gehydrateerd.

In de salon gebruiken we mooie natuurlijke tinten aangepast op het huidtype en de wensen van de klant. We hebben een speciale Spraytan voor bruidjes, een Spraytan voor fotoshoots en een speciale Spraytan vloeistof voor mensen die gaan zweten, sporten of zwemmen. Deze laatste Spraytan bevat een speciale coating waardoor de Spraytan goed blijft zitten. Dus ook ideaal voor vakantie. De meeste Spraytan vloeistoffen die wij gebruiken zijn de zogenoemde rapid tans. Deze kunnen al na 2 tot 4 uur afgewassen worden, ideaal dus!

En als extraatje, indien gewenst, word je gepoederd met een mooie (glitter) poeder zodat je zonder te plakken in je kleding gaat.

Behalve dat het Spraytannen volkomen veilig is zijn er nog vele andere voordelen:
• De Spraytan vloeistoffen hebben een heerlijke geur
• Spraytan zorgt voor een gelijkmatige bruining
• De Spraytan behandeling duurt slechts 10-15 minuten
• Spraytanning vlekt niet
• De Spraytan droogt snel
• Geen blootstelling aan UV straling
• De Spraytan vloeistoffen zijn beschermend en voedend voor de huid
• Spraytan geeft een natuurlijke, bruine teint het hele jaar door
• Een bruine teint die 7 tot 10 dagen behouden blijft.

Ik spray in een ruimte met verwarming en sprayen handmatig zodat we de lichtere stukken van het lichaam een extra laagje kunnen geven of juist een gedeelte zoals het gezicht indien gewenst kunnen overslaan.

Zeer geschikt voor de bekende bikinibandjes of mensen met pigmentstoringen op de huid.

Mocht je vragen hebben over welke Spraytan bij jou past, dan zal ik je daar graag over adviseren.

Natuurlijke veilige producten

Mooie natuurlijke kleuren

Goede service

Voor de deur gratis parkeren

Veel gestelde vragen

Wat voor kleding kan ik aandoen tijdens een spraytan behandeling?

Je kunt oud of donker ondergoed, maar ook een donkere bikini aandoen. De nevel komt op je ondergoed of bikini , deze kun je na afloop van de behandeling in de was doen. Ga je op vakantie, dan adviseer ik je zo klein mogelijk ondergoed/bikini aan te doen, omdat je anders mogelijke witte stukken onder je badkleding uit ziet komen.

Wat zit er in de Spraytan waardoor we bruin worden

In eerste instantie word je bruin van de bronzer, die in elke vloeistof verwerkt zit. De werkzame stof is echter DHA. Je zult de volgende dag pas het uiteindelijke effect zien. DHA heeft 24 uur nodig om volledig te ontwikkelen en dit zorgt dan ook voor het langdurige effect. De kleur die je direct hebt na de behandeling, geeft wel een heel goed idee over hoe diep de uiteindelijke teint eruit gaat zien.

Is spray tanning voor iedereen geschikt?

Ja, er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende de eerste drie maanden van een zwangerschap.

Neem vrijblijvend contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Schout van Lyndenstraat 3
5237 SE Den Bosch
06-46122183
Vragen? bel mij!