Skip to main content

Prijslijst

Spraytan Den Bosch Prijslijst

Prep spray € 5,00

Half body Spraytan € 25,00

Full body Spraytan € 35,00

Spraytan rapid tan en speciaal om te zwemmen/sporten

Half body Spraytan € 30,00

Full body Spraytan € 40,00

Trouw arrangement

1e proef Spraytan € 35,00

2e Spraytan € 30,00

Accent contouring

Accent contouring € 60,-

Spraytan Abonnement

Ben je ook zo enthousiast over jouw Spraytan en wil je iedere week lekker bruin zijn? Koop dan een Spraytan abonnement. Je kunt dan 4 keer komen spraytannen en krijg je een korting omdat je de Spraytan behandelingen de eerste keer meteen vooraf betaald. Je krijgt dan €20,-  korting

We noemen het abonnement omdat je meerdere keren komt spraytannen. Deze 4 keer dienen wel binnen 2 maanden te worden opgemaakt na aankoop van het abonnement. Indien deze niet tijdig worden opgemaakt vervallen de overige spraytan behandelingen.

Sometimes you just need a Spray Tan

Extra info

Half body spray tan

Een half body Spraytan behandeling, van alleen het bovenlichaam incl. gezicht, of alleen de benen.

· Gesprayd met een normale Spraytan of een rapid luxe spray-tan vloeistof, geïmporteerd uit de USA. Dit is het A-merk van de salon, daarom ook wat duurder.

Dit kan met een overnight ( 7 uur) of met een rapid (2 tot 4 uur) spray-tan.

· Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten

· Deze vloeistof is organisch en hypoallergeen.

· De tint blijft tussen de 7 en 10 dagen zichtbaar.

· Advies: Boek een prep behandeling bij. Dit is tevens een ontvetter/ primer waardoor de spray-tan vloeistof een betere hechting krijgt. Vooral geschikt voor mensen met een vette huid.

Full body spray tan

· Een full body Spraytan behandeling: gesprayd met een normale Spraytan of een rapid luxe Spraytan vloeistof, geïmporteerd uit de USA. Dit is het A-merk van de salon, daarom ook wat duurder.

· Mixen & matchen. Niets is te gek. Ik heb vloeistoffen speciaal voor de warme of sportieve dames. Maar ook echte glamour kleurtjes. Glitter drops, of drops speciaal voor een meer kleuren intensiteit.

· De vloeistof is geheel geurloos, maar kan custom made een geurtje krijgen als je dat graag wilt.

·Dit kan met een overnight ( 7 uur) of is een rapid (2 tot 4 uur) spray-tan

Deze spray tan behandeling is speciaal voor de man, of dame die meer klasse heeft. Gaat voor de luxe en kwaliteit.

· Deze behandeling duurt ongeveer 20 minuten

· Deze vloeistof is organisch en hypoallergeen.

· De tint blijft tussen de 7 en 10 dagen zichtbaar..

· Advies: Boek er een prep behandeling bij. Dit is tevens een ontvetter/ primer waardoor de spray-tan vloeistof een betere hechting krijgt. Ik raad dit zeker aan, als wat voller bent, snel zweet, de hele dag gewerkt hebt, nog restjes deodorant of lotions op hebt, of als je twijfelt of je je wel goed gescrubd hebt.

Accent contouring

· Een fullbody Spraytan behandeling, incl een accent contouring,

Deze Spraytan behandeling is speciaal voor de echte spraytanners onder ons. Voor degene die ook wel eens wat meer in zichzelf wil investeren, of degene die kant en klaar, met een extra confidence booster zijn/haar week wil afmaken.

Met een speciale airbrush gun, zet ik de accent contouring op, zodat je deze week geen contouring make-up op hoeft. Je jukbeenderen zullen dan voorzien zijn van een mooie bronzer. En als kers op de taart neem ik je upper body ook gewoon nog even mee. Wie wil er nou niet een blokjes buik, of een optisch strakkere taille?

· Deze behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

· Deze vloeistof is organisch en hypoallergeen.

· De tint blijft tussen de 7 en 10 dagen zichtbaar.

· Advies: Boek er een prep behandeling bij. Dit is tevens een ontvetter/ primer waardoor de spray-tan vloeistof een betere hechting krijgt. Ik raad dit zeker aan, als wat voller bent, snel zweet, de hele dag gewerkt hebt, nog restjes deodorant of lotions op hebt, of als je twijfelt of je je wel goed gescrubd hebt.

Luxe prep behandeling

· Deze luxe prep behandeling is een ontvetter en primer in een. Het zorgt ervoor dat de Spraytan vloeistof een betere hechting krijgt. Een betere hechting betekent natuurlijk ook een mooier resultaat, en dat de Spraytan geleidelijk, zonder vlekken zal vervagen.

· Het is een voorbehandeling voor je de Spraytan vloeistof op je huid gesprayd krijgt en wordt daarom vlak voor de Spraytan behandeling gedaan.

· Deze behandeling is speciaal voor de Spray- tan fan, die snel een vette huid heeft. Snel zweet, of zich niet heel goed heeft gescrubt.

· Speciaal voor de vollere Spraytan fan met grotere borsten, of met veel curves.

· Voor de Spraytan fan die niet de tijd heeft gehad om zich goed voor te kunnen bereiden, voor haar Spraytan afspraak

· Voor de Spraytan fan die de hele dag nog heeft gewerkt.

· Voor de Spraytan fan, die toch nog restjes crème, deodorant of make-up op heeft, als ze bij haar Spraytan afspraak aankomt.

· En voor de Spraytan fan, die alles uit haar Spraytan wil halen en voor de 14 dagen plezier gaat.

Natuurlijke veilige producten

Mooie natuurlijke kleuren

Goede service

Voor de deur gratis parkeren

Annuleren van afspraak.

· Mocht je onverhoopt je afspraak niet na kunnen komen, breng mij dan hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd.

· Dit kan via email, whatsapp of telefoon. Wanneer je niet tijdig annuleert, is de salon leeg en mijn tijd verloren. Om die reden ben ik genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen wanneer je niet/niet tijdig je afspraak annuleert. Dit bedrag is 50% van de geplande behandeling. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Neem vrijblijvend contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Schout van Lyndenstraat 3
5237 SE Den Bosch
06-46122183
Vragen? bel mij!