Skip to main content

Over mij

Welkom op mijn website. Mijn naam is Patricia Hobo en ik ben de eigenaresse van Spraytan Den Bosch. Spraytannen is mijn passie al sinds 2011!

Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends en vertel jou er graag alles over.Ā  Omdat alles zo snel ontwikkelt en ik nu een andere weg insla met mijn Spraytan salon heb ik een geheel nieuwe website en heb ik de nieuwste snufjes in huis. Niets is te gek šŸ™‚ Zolang de kwaliteit maar top is. Ik test alles zelf voordat ik het in mijn salon aanbied. Dat zorgt ervoor dat ik weet hoe alles voelt en ruikt en hoe het afslijtproces van de Spraytan verloopt. Wel zo handig om te weten toch.

We weten allemaal dat de zon en zonnebank schadelijk zijn voor de huid. En steeds vaker hoor ik dat mensen moeten opletten met de zon in verband met huidkanker. Gelukkig kun je zonder zon dus ook prima mooi bruin zijn. Geen risico lopen als het niet nodig is.

Inmiddels heb ik al zoā€™n 17 jaar ervaring met het geven van Spraytan behandelingen. Ik heb op allerlei evenementen gestaan, veel bruidjes en (fitness) modellen mogen spraytannen. Ook ben ik regelmatig hard aan het werk tijdens Body Building/ Fitness wedstrijden waarbij ik door Spraytan Nederland word gevraagd om de atleten mee te spraytannen. Dit is een geweldige ervaring en daar zien we de grote verschillen tussen een lichte huid op het podium en een getande huid. Prachtige resultaten op het podium, echter, dit zijn geen standaard kleuren die we in de salon gebruiken omdat het een heel ander doel dient. Dus schrik daar niet van. Ik pas de juiste Spraytan toe voor de juiste situatie.

Als je twijfelt hoe jouw huid reageert op de Spraytan, kan ik een stukje sprayen zodat je zeker weet dat je geen reactie erop krijgt. Echter, mijn ervaring leert dat er nog niemand allergisch op de Spraytan heeft gereageerd.

Ik heb inmiddels veel kennis over de kleuren en huidtypes en huidaandoeningen zoals vitiligo. Wees dus niet bang dat je oranje zult worden, dat zal niet gebeuren (wat een opluchting:))

Alle nieuwe klanten zijn bang voor oranje tint of vlekken. Je mag me geloven dat dat bij mij niet zal gebeuren. Jouw perfecte tint is aan mij toevertrouwd.

Mocht je nog vragen hebben? Laat het mij weten!

Zonnige groet,

Patricia

Bekijk hier mijn werk

Natuurlijke veilige producten

Mooie natuurlijke kleuren

Goede service

Voor de deur gratis parkeren

Veel gestelde vragen

Wat voor kleding kan ik aandoen tijdens een spraytan behandeling?

Je kunt oud of donker ondergoed, maar ook een donkere bikini aandoen. De nevel komt op je ondergoed of bikini , deze kun je na afloop van de behandeling in de was doen. Ga je op vakantie, dan adviseer ik je zo klein mogelijk ondergoed/bikini aan te doen, omdat je anders mogelijke witte stukken onder je badkleding uit ziet komen.

Wat zit er in de Spraytan waardoor we bruin worden

In eerste instantie word je bruin van de bronzer, die in elke vloeistof verwerkt zit. De werkzame stof is echter DHA. Je zult de volgende dag pas het uiteindelijke effect zien. DHA heeft 24 uur nodig om volledig te ontwikkelen en dit zorgt dan ook voor het langdurige effect. De kleur die je direct hebt na de behandeling, geeft wel een heel goed idee over hoe diep de uiteindelijke teint eruit gaat zien.

Is spray tanning voor iedereen geschikt?

Ja, er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende de eerste drie maanden van een zwangerschap.

Neem vrijblijvend contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Schout van Lyndenstraat 3
5237 SE Den Bosch
06-46122183
Vragen? bel mij!