Skip to main content

Voor - en nabehandeling

Voorafgaand aan de behandeling

Om een mooie egale kleur te verkrijgen en deze zo lang mogelijk te behouden is het belangrijk de volgende stappen op te volgen

· Onthaar je lichaam:
Harsen gemiddeld 4 dagen voorafgaand aan de Spraytan. Op die manier heeft je huid voldoende tijd om te herstellen. Als je de voorkeur geeft aan scheren kun je dit 1 dag voor de behandeling doen.

· Scrub je gehele lichaam:
Op milde wijze 3 dagen voordat je de Spraytan behandeling ondergaat. Op die manier worden dode huidcellen verwijderd, waardoor je een egale kleur zult verkrijgen. Ruwe plekken op het lichaam, zoals ellebogen, knieën, handen en voeten mag je iets steviger scrubben.

· Gebruik bij voorkeur gedurende 2 dagen geen bodylotions of oliën om je lichaam mee in te smeren. Gebruik GEEN Rituels douchegel of Rituels scrub omdat hier vaak ook olie in zit.

Op de dag van de Spraytan behandeling is het aan te raden om rekening te houden met de volgende handelingen:

· Lak je nagels om opname van vloeistof in je nagels te voorkomen.

· Spoel je lichaam zo kort mogelijk voor de Spraytan behandeling schoon met warm water.

· Gebruik op de dag van de Spraytan behandeling geen vloeibare make-up, dagcrème, bodylotion, deodorant of parfum.

· Neem donkere, los zittende kleding mee die je na de Spraytan behandeling aan kunt doen omdat de bronslaag afgeeft tot deze is afgespoeld.

· Indien je niet naakt gesprayd wilt worden adviseer ik je om tijdens de behandeling donker ondergoed/ donkere bikini te dragen.

Tijdens de behandeling

De Spraytan behandelingen vinden plaats in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte in mijn salon. Er wordt een verzorgende en bruinende Spraytan vloeistof over de huid verneveld, die al na een aantal uur voor een prachtig resultaat zorgt. De natuurlijk grondstof DHA ontwikkelt zich in de 12 uur na behandeling en zorgt voor een langdurig resultaat van 7 tot 10 dagen.

Na de behandeling

Nadat je de Spraytan behandeling hebt ondergaan kunt je er zelf voor zorgen dat je bruine teint zo lang mogelijk behouden blijft.

· De Spraytan vloeistof heeft tijd nodig om op de huid in te werken. Laat de vloeistof daarom zo lang mogelijk in trekken na de behandeling. Wacht het liefst 7 uur (of 4 uur bij de snelbruiner vloeistof) na de Spraytan met het nemen van een douche.

· Vermijd transpiratie tot na de eerste douchebeurt.

· Gebruik tijdens het douchen dagelijks een hydraterende douchegel (GEEN Nivea of DOVE) en smeer de huid na het douchen in met een voedende bodylotion/ olie om de kleur zo lang mogelijk te behouden. Je kunt speciale lotions bij mij aanschaffen die je kleur helpen te behouden.

· Ik adviseer om sauna’s en lang baden te vermijden. Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid, waardoor je je bruine kleurtje sneller zult verliezen.

Bekijk hier mijn werk

Natuurlijke veilige producten

Mooie natuurlijke kleuren

Goede service

Voor de deur gratis parkeren

Veel gestelde vragen

Wat voor kleding kan ik aandoen tijdens een spraytan behandeling?

Je kunt oud of donker ondergoed, maar ook een donkere bikini aandoen. De nevel komt op je ondergoed of bikini , deze kun je na afloop van de behandeling in de was doen. Ga je op vakantie, dan adviseer ik je zo klein mogelijk ondergoed/bikini aan te doen, omdat je anders mogelijke witte stukken onder je badkleding uit ziet komen.

Wat zit er in de Spraytan waardoor we bruin worden

In eerste instantie word je bruin van de bronzer, die in elke vloeistof verwerkt zit. De werkzame stof is echter DHA. Je zult de volgende dag pas het uiteindelijke effect zien. DHA heeft 24 uur nodig om volledig te ontwikkelen en dit zorgt dan ook voor het langdurige effect. De kleur die je direct hebt na de behandeling, geeft wel een heel goed idee over hoe diep de uiteindelijke teint eruit gaat zien.

Is een Spraytan behandeling voor iedereen geschikt?

Ja, er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende de eerste drie maanden van een zwangerschap.

Neem vrijblijvend contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Schout van Lyndenstraat 3
5237 SE Den Bosch
06-46122183
Afspraak of info!