Skip to main content

Arrangementen

Huwelijksarrangement

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd!

Bij Spraytan Den Bosch kun je een huwelijksarrangement boeken zodat je er prachtig uit ziet op deze bijzondere dag. Bij het huwelijksarrangement kom je eerst langs voor een proef Spraytan, ook bespreken we dan je wensen en kiezen we de Spraytan kleur die het beste bij je past.

Tijdens de proef Spraytan kun je meteen zien of je tevreden bent met de gekozen kleur. Je kunt zo ook bepalen hoeveel dagen voor de bruiloft je de spraytan wilt laten aanbrengen. Ik adviseer twee dagen voor het huwelijk te komen spraytannen. Uiteraard mag je ook 3 of 4 keer komen voordat je gaat trouwen. In de digitale brochure hieronder lees je alle tips en trucs.

Wij verkopen ook producten om jouw spraytan zo mooi mogelijk te houden, ook tijdens jouw huwelijksreis. Vraag ernaar als je bij ons bent. Ik geef je graag advies hierover.

Ik ben er trots op jou te mogen spraytannen! Ben jij ook zo trots op deze mooie spraytan die jou nog meer laat shinen op deze bijzondere dag?

Dan zou ik het ontzettend leuk vinden als ik een foto van jou in jouw jurk (hoeft niet met gezicht erop) of een foto van jullie samen, zou mogen delen op onze social media. Zodat nog meer bruidjes zien hoe mooi een spraytan eruit ziet en door jouw foto net zo enthousiast worden. Hoe leuk is dat !

Body Building en fitness spraytan

Ga je meedoen aan een body building of fitness wedstrijd en wil je alvast een Spraytan kleurtje zodat op de wedstrijd dag niet zoveel lagen gesprayd hoeven te worden. Dan kan dat ook bij mij de dag voor je wedstrijd.

Je kunt met deze overnight Spraytan gaan slapen en in de ochtend heb je een mooie tint.

Kosten hiervoor zijn € 35,00

Vind je het vervelend dat je de dagen na jouw body building/fitness wedstrijd nog steeds zo mega bruin bent? En wil je de Spraytan er zo snel mogelijk afhebben?

Dan verkopen wij Spraytan removers zodat je na deze belangrijke dag de Spraytan er binnen 1 minuut af kunt wassen.

Bekijk alle prijzen hier

Fotoshoot

Heb je binnenkort een fotoshoot? Dan heb ik de juiste Spraytan voor jou. Deze kleur wordt gedragen door Jennifer Lopez en modellen op de catwalk.

Een mooie natuurlijke Spraytan tint voor alle bijzondere momenten.

Deze kleur blijft mooi op de Foto’s zelfs wanneer er gephotoshopt wordt door de fotograaf.  Dat is uniek voor een Spraytan. Geen oranje tonen waardoor de foto’s tijdens het bewerken een verkeerde Spraytan kleur zouden krijgen.

Bekijk alle prijzen hier

Vakantie en sporten

Ga jij op vakantie en ga je veel zwemmen? Sport je veel of dans je de hele dag op een festival? Normaal slijt een Spraytan vaak door het zwemmen en zweten. Echter de Spraytan die ik gebruik heeft een speciaal laagje waardoor de Spraytan goed blijft zitten. Echt een aanwinst in mijn assortiment. Deze Spraytan is een snel rapid Spraytan van maximaal 2 tot 4 uur.

Bekijk alle prijzen hier

Bekijk hier mijn werk

Natuurlijke veilige producten

Mooie natuurlijke kleuren

Goede service

Voor de deur gratis parkeren

Veel gestelde vragen

Wat voor kleding kan ik aandoen tijdens een spraytan behandeling?

Je kunt oud of donker ondergoed, maar ook een donkere bikini aandoen. De nevel komt op je ondergoed of bikini , deze kun je na afloop van de behandeling in de was doen. Ga je op vakantie, dan adviseer ik je zo klein mogelijk ondergoed/bikini aan te doen, omdat je anders mogelijke witte stukken onder je badkleding uit ziet komen.

Wat zit er in de Spraytan waardoor we bruin worden

In eerste instantie word je bruin van de bronzer, die in elke vloeistof verwerkt zit. De werkzame stof is echter DHA. Je zult de volgende dag pas het uiteindelijke effect zien. DHA heeft 24 uur nodig om volledig te ontwikkelen en dit zorgt dan ook voor het langdurige effect. De kleur die je direct hebt na de behandeling, geeft wel een heel goed idee over hoe diep de uiteindelijke teint eruit gaat zien.

Is spray tanning voor iedereen geschikt?

Ja, er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende de eerste drie maanden van een zwangerschap.

Neem vrijblijvend contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Schout van Lyndenstraat 3
5237 SE Den Bosch
06-46122183
Vragen? bel mij!