Skip to main content

Spraytan merken

Merken Spraytan

Om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bied ik bij Spraytan Den Bosch verschillende Spraytan merken aan.

Al onze merken zijn 100% natuurlijk, vrij van van parabenen en dierproefvrij en zijn niet schadelijk voor de huid, ook niet wanneer je last hebt van allergieën. Je kunt je wensen kenbaar maken, zo kunnen wij samen het meest geschikte product voor jouw huid uitkiezen. Iedereen heeft immers een andere huidskleur waar de spraytan op aangepast dient te worden.

Unfiltered

Gesprayd met een luxe Spraytan vloeistof, geïmporteerd uit de USA. Dit is het A-merk van de salon, daarom ook wat duurder Met dit merk is een gehele custom made Spraytan mogelijk. Mixen & matchen. Niets is te gek. Ik heb vloeistoffen speciaal voor de warme of sportieve dames. Maar ook echte glamour kleurtjes. Glitter drops, of drops speciaal voor een meer kleuren intensiteit. De vloeistof is geheel geurloos, maar kan custom made een geurtje krijgen als je dat graag wilt. Dit is een rapid Spraytan, waardoor je je tussen de 2 en 4 uur na de behandeling al kan douchen. Deze Spraytan behandeling is speciaal voor de man of dame die gaat voor de luxe en kwaliteit. Ze heeft niet te veel tijd om te marineren in haar spray tan, maar wil wel die ene bijzondere, op haar afgestemde, en gemixte Spraytan. Donker, of met een mooie glans? Bijna alles kan! Deze vloeistof is organisch en hypoallergeen.

IBZ Sunless

De IBZ Sunless professionele lijn is geïnspireerd door het bruisende eiland Ibiza en belichaamt de onmiskenbare sfeer van de Ibiza-ervaring: zon, zand, strand, feesten en nog veel meer. Deze producten beloven niet alleen een perfect gebronsde huid, maar zijn ook samengesteld met de beste huidverzorgende ingrediënten voor een stralende tint. Deze spraytan plakt niet en is nagenoeg geurloos. De rapidtan hoeft maar max 2-4 uur in te trekken.

Suntana

Suntana biedt een prachtige natuurlijke tint met eigen zachte geur. Deze lichte Spraytan heeft een frisse kokosnoot geur een is perfect voor  mensen die een zeer lichte huid hebben. Maar ook voor bruidjes en fotoshoots voor zwangere dames. Dit is een overnight Spraytan, de inwerktijd is 6/7 uur.

Vani-T

De Vani-T Velocity EXPRESS spray tan vloeistof  Velocity is ’s werelds snelst inwerkende Spray tanning vloeistof (rapid tan). Dankzij de formule van Velocity is het mogelijk om al na 1 uur na de behandeling dezelfde resultaten te behalen als andere vloeistoffen. Spoel de Spraytan volgens onderstaand schema af om het gewenste resultaat na de behandeling te verkrijgen: Na 1 – 1,5 uur – mooi voor lichte huid types Na 2 – 3 uur – mooi voor reeds getinte huid types Na 4 uur – mooi voor reeds donkerder getinte huid types

Bekijk hier mijn werk

Natuurlijke veilige producten

Mooie natuurlijke kleuren

Goede service

Voor de deur gratis parkeren

Veel gestelde vragen

Wat voor kleding kan ik aandoen tijdens een spraytan behandeling?

Je kunt oud of donker ondergoed, maar ook een donkere bikini aandoen. De nevel komt op je ondergoed of bikini , deze kun je na afloop van de behandeling in de was doen. Ga je op vakantie, dan adviseer ik je zo klein mogelijk ondergoed/bikini aan te doen, omdat je anders mogelijke witte stukken onder je badkleding uit ziet komen.

Wat zit er in de Spraytan waardoor we bruin worden

In eerste instantie word je bruin van de bronzer, die in elke vloeistof verwerkt zit. De werkzame stof is echter DHA. Je zult de volgende dag pas het uiteindelijke effect zien. DHA heeft 24 uur nodig om volledig te ontwikkelen en dit zorgt dan ook voor het langdurige effect. De kleur die je direct hebt na de behandeling, geeft wel een heel goed idee over hoe diep de uiteindelijke teint eruit gaat zien.

Is Spraytan voor iedereen geschikt?

Ja, er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende de eerste drie maanden van een zwangerschap.

Neem vrijblijvend contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Schout van Lyndenstraat 3
5237 SE Den Bosch
06-46122183
Vragen? bel mij!